Останні погляди, останні думки та останні слова

Ми всі задаємось питанням: А що потім, після смерті? Віруючі вже мають життя вічне, а от невіруючих чекає суд і пекло (Ів.0336).

Пастор Карл Генрі Стівенс отримав об'явлення від Бога про Суд Великого Білого Престолу для неспасенних людей і поділився ним зі світом: невимовна скорбота, страх, жалкування, сльози.

"І я бачив престола великого білого, і Того, Хто на ньому сидів, що від лиця Його втекла земля й небо, і місця для них не знайшлося. І бачив я мертвих малих і великих, що стояли перед Богом. І розгорнулися книги, і розгорнулась інша книга, то книга життя. І суджено мертвих, як написано в книгах, за вчинками їхніми. І дало море мертвих, що в ньому, і смерть і ад дали мертвих, що в них, і суджено їх згідно з їхніми вчинками. Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть, озеро огняне. А хто не знайшовся написаний в книзі життя, той укинений буде в озеро огняне..." (Об.2011-15)

Погляди - дуже важливі. Те, як ми дивимося один на одного, дуже важливо. Останні думки завжди дуже важливі - згадувати можливості, які ми мали з Богом та з людьми. І подумайте про останні сказані слова, коли хтось переходить у вічність, - завжди неймовірно дорогоцінні.

 


Print   Email