Цар в Його красі

Цар в Його красі

Пастор Карл Генрі Стівенс

Коли цар Єзекія тяжко захворів, до нього був посланий пророк Ісая з повідомленням: "Так сказав Господь: Заряди своєму домові, бо ти вмираєш і не будеш жити..." (Іс.3801).

Єзекія був великим царем. Він зруйнував усіх ідолів, усунув усіх інших богів з краю і запровадив належні жертви для Господа. Тепер він хворів, і народ наповнився туманом страху, імлою безпорадності та боротьбою відчаю.

Після того, як Єзекія благав Бога, Ісая знову був посланий до нього з повідомленням (Іс.3805-07). Господь втішив Єзекію та ізраїльський народ, сказавши їм, що вони побачать, як цар підніметься у своїй красі (Іс.3317).

Посеред чвар, страху і боротьби Господь промовляв через Ісаю: "Ізраїль у серйозній біді. Однак, хоча ви і мали неправильні іноземні союзи, цар не помре. Він житиме. Ваші очі будуть бачити царя в його красі".

Підбадьортесь! Тому що одного дня, незалежно від того, через що ви зараз проходите, ваші очі побачать Царя в Його красі - Того, Хто був зломлений за наші гріхи; Того, Хто носив терновий вінець. Так, ми побачимо Царя в Його красі. І слава Богові, ми матимемо вінець слави!


Print   Email