Ходіть у своїй позиції

Ходіть у своїй позиції

Пастор Карл Генрі Стівенс

Диявол відчайдушно намагається щодня атакувати нашу позицію в Христі. Він зневажає віруючих, тому що знає, що вони посаджені набагато вище за його володіння. "Бог же, багатий на милосердя ... нас разом із Ним воскресив, і разом із Ним посадив на небесних місцях у Христі Ісусі" (Еф.0204,06).

Щоб ходити у своїй позиції, ми повинні вважати, що наша стара людина розіп'ята. Це єдиний можливий спосіб, в який ми можемо жити в Божій волі та силі. Як ми цього досягаємо? Це питання вибору. Кожного дня ми повинні вибрати служити Христу, ми повинні вибрати слухати Слово, яке проповідується, і ми повинні вибрати читати Боже Слово.

Ми знаємо, що хитрість Сатани полягає в тому, щоб змусити віруючих зодягати "своє я". Голос космосу (світової системи) кричить: "Будь незалежним, висловись". Це заманює людей в обстоювання своєї індивідуальності серед рівних їм. Розумієте, диявол хоче, щоб ми підтримували Адама (стару гріховну природу) поважним, захищаючи себе. Пам'ятайте - орієнтація на себе призводить до жалості до себе. Той, хто бреше із самоправедним, незалежним ставленням, віддалить себе від Тіла Христового.

Ось чому ми повинні вважати себе мертвими для гріха і "за живих для Бога в Христі Ісусі, Господі нашім" (Рим.0611). Тоді ми будемо турбуватися про потреби інших: "Так само й Син Людський прийшов не на те, щоб служили Йому, а щоб послужити, і душу Свою дати на викуп за багатьох" (Мт.2028).


Print   Email