Зауваж моє серце

Зауваж моє серце

Пастор Карл Генрі Стівенс

Серце Павла - надзвичайна річ. Бог дав нам досконалий образ Божої людини через життя Павла, а також через його висловлювання. Уявіть і розгляньте деякі приголомшливі висловлювання, які Павло зробив про себе. Згадаймо також, що Павло відправив Тимофія до церкви в Коринфі, щоб Тимофій міг нагадати віруючим про те, як жив апостол (1Кор.0416-17).

Апостол сказав: "Зауважте, як я живу, дивіться і спостерігайте за ним, а потім наслідуйте це своїм життям". Люди не люблять думати про себе як про послідовників. Їм подобається їх індивідуальність. Вони люблять, щоб їх визнавали як відмінну особу з окремою особистістю. Але Павло говорив: "Відмітьте моє серце та наслідуйте його. Те, що ви бачили в мені, те робіть" (Флп.0409).

У Слові є багато речей, які є законними для віруючих. Все можна, але "не все на пожиток" (1Кор.1023). На пожиток (корисне) означає те, що має найбільшу цінність для найбільшої кількості людей в даний момент часу. Павло мав на увазі, що він може робити все під верховною владою Бога, але він був дуже обережним, щоб усе, що він робив, збудовувало Тіло Христове. Є багато людей, які можуть навчити нас про Христа, але не так багато тих, кого ми можемо взяти за зразок для свого життя. Апостольське служіння дає нам модель, на яку ми можемо дивитись у всіх деталях життя; а тоді, простою вірою, наслідувати в дитячому ставленні серця (Лк.1817).


Print   Email