Не кидайте

Не кидайте

Пастор Карл Генрі Стівенс

Коли ви отримуєте поклик від Бога, але ви не бачите способу його виповнити, вирішіть, що ви не будете тим, хто кидає. Залишайтеся з Богом і будьте наповнені Живою Водою Христа при джерелі благодаті (Єр.0213).

Не будьте боягузами, які відступають з виправданнями і стають духовними слабаками із лаодикійським ставленням. Деякі люди покидають свій поклик і думають, що йдуть за чимось більшим і кращим. Вони ніколи не знайдуть його!

Чого Господь бажає для нас? Спасіння? Так. Але Ісус Христос хоче, щоб усі люди мали можливість мислити Божими думками і Божими способами з Божественної точки зору. Він би хотів, щоб усі люди прийшли до пізнання доктрини (1Тим.0204) на досвіді, навчаючись, вірячи, приймаючи та проживаючи її.

Коли живий Бог контролює вашу спрагу (жагу), тоді ви ділитеся Ним з іншими. Річка тече від серця (Пр.2101), в розумі, до емоцій, а потім назовні. Не вниз, а назовні! А джерело йде вгору, тому що ви завжди задоволені (Ів.0414). Чи не дивно, що в Псалмі 4203 псалміст сказав: "Душа моя спрагнена Бога, Бога Живого"? Чи не дивно, що в Євангелії від Матвія 0506 сказано, що голодні та спрагнені, і що продовжують прагнути, за праведністю будуть наповнені постійно?


Print   Email