Уява проти віри

Уява проти віри

Пастор Карл Генрі Стівенс

Не дозволяйте думкам підноситись над тим, що Бог говорить у Своєму Слові. Сатана завжди прагне атакувати можливості, які ви маєте у своєму даному Богом потенціалі.

Він розглядає нездатності людини, прибільшує їх, а потім представляє їх пропорційно зерну віри. На вигляд нерівність може здатися приголомшливою, але все на вашу користь через спадщину.

Сатана каже: вам нічого не вдасться з Богом; ваша слабкість занадто велика. Це уява проти віри, думка, яка намагається піднестися проти знання Бога про те, що ви можете все робити через Христа (Флп.0413). Я отримую силу Христа серед своєї слабкості, щоб виявити Царство, Бога, скарб.

Не дозволяйте образі підноситися проти прощення Бога стосовно інших людей. Відплатіть цій думці думкою безумовної любові. Скиньте все те, що підноситься (2Кор.1005) проти любові, тому що ви слухаєтесь Божих думок в любові. Будьте дисципліновані в думках про Бога. Якщо я не скидатиму уяву і речі, що підносяться, я буду жити з неправильними думками. Ці думки зруйнують мою здатність мислити, залишивши поле моїх емоцій відкритим.

Ваш розум - це поле, контрольоване думками, що бунтують на волю Господа. Однак після смерті Сина, що знищила силу життя людини для себе, поле буде приносити плоди згідно з Божими думками (Мт.2133-43; Мр.1201-10).


Print   Email