Безсумнівно доброта

Безсумнівно доброта

Пастор Карл Генрі Стівенс

Що таке доброта? Це Божа милість, яка пробуває вічно (1Хр.1634). Коли гріх побільшується, Божа благодать рясніє набагато більше (Рим.0520). Доброта - це любов, яка перевищує знання (Еф.0319); це прощення, яке забуває (Єр.3134). Доброта - це Божа сила, яка ніколи не відмовиться від вас, аж поки Він не вдосконалить вас (Флп.0106; Пс.13808).

Я хочу знати такого Бога. Він бере найгірші випадки у світі і робить цих людей чемпіонами благодаті та віри. Бог не знає Авраама за жодним гріхом, який він вчинив. Бог знає його лише як героя віри та батька дітей віри (Рим.0416). Яків обманював і брехав, і вкрав перворідство брата (Бут.2719). Але Бог знав Якова лише як наповненого Духом чоловіка, тому що він постійно відновлювався і знову піднімався. Про Давида Бог говорить: "Я знаю лише, що ти пішов за Мною. Ти падав, але ти продовжував слідувати за Мною. В Моїх очах ти ніколи не відступав. Ти виконав Мою досконалу волю" (див. 1Цар.1505; Дії1322).

Ось так Бог бачить кожного з нас. Він проходить повз гріхи та беззаконня Своїх людей. Коли ми падаємо і визнаємо свої гріхи, Він використовує Кров, щоб нас очистити (Євр.0914).


Print   Email