Перемога воскресіння

Перемога воскресіння

Пастор Карл Генрі Стівенс

У воскресінні Христа є цінність і чеснота, які неможливо виміряти. Не тільки за кожен гріх заплачено, але, по Божій благодаті, християнин відсутній у тілі та присутній з Господом в той момент, коли він помирає. Коли Степан вмирав, він побачив Ісуса, Який встав йому назустріч (Дії0755).

За будь-якою страшною річчю, що може статися з християнином, послідує перемога. На острові Патмос у віці 98 років апостола Івана жахливо катували. Проте Іван побачив прославленого Христа, Який втішив його на цьому страшному острові переслідування.

Трьох єврейських хлопців помістили в піч, і цар Навуходоносор подумав, що він переміг (Дан.03). Але в цій печі був Четвертий Чоловік. Тим хлопцям зовсім не було завдано шкоди! Перемога вийшла з печі, яка була напалена в сім разів гарячіше, ніж будь-коли раніше.

Даниїла кинули в лев'ячу яму, і його туди посадили саме тоді, коли вони були найголоднішими (Дан.0616-24). Ангели закрили пащі левам.

Лихо може напасти на нас ззовні, але зовсім не потрібно дозволяти йому стати частиною себе як стрес. Ми маємо радість воскресіння та мир воскресіння. Ми знаємо, що Ісус воскрес!


Print   Email