Стережи серце

Стережи серце

Пастор Карл Генрі Стівенс

Коли віруючий живе плоттю, єдине, що його турбує, це питання, які стосуються плоті. В Євангелії від Матвія 0621 сказано: "Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!". Ось чому так важливо ховати Боже Слово у наших серцях (Пс.11911).

Також ми читаємо: "Над усе, що лише стережеться, серце своє стережи" (Пр.0423). Єврейське слово, перекладене як "стережи", говорить про охорону або встановлення сторожі над місцем ув'язнення. Тому, коли ми ховаємо Боже Слово в серцях, ми повинні завжди бути пильними і берегтись від усього, що поза Христом і може потрапити в наші душі. Коли ми робимо це, слухаючись Слова, тоді є стандарт, піднятий проти сатани. Саме він хоче, щоб ми завжди були зайняті потребами та бажаннями своєї плоті.

Роблячи Бога найважливішим питанням через силу Слова, ми більше не контрольовані своїми природними схильностями. Наш скарб знаходиться на сторінках Його Книги, Біблії. Наші серця стають зодягнені в смирення. Єдине, що побачать сатана та ті, хто в світі, - це те, як виливається Христос. Наші серця будуть настільки поглинені тим, Ким є Христос, що Він буде всім, що може вийти з нас назовні.


Print   Email