Підстави для причастя з Богом

Підстави для причастя з Богом

Пастор Карл Генрі Стівенс

Думати як Бог і з Богом - ось у чому полягає доктрина. Господь говорить нам в Книзі Ісаї 5507-09: "Хай безбожний покине дорогу свою, а крутій свої задуми... Бо ваші думки не Мої це думки, а дороги Мої то не ваші дороги, говорить Господь. Бо наскільки небо вище за землю, настільки вищі дороги Мої за ваші дороги, а думки Мої за ваші думки".

Він ніколи не порушить цілісності Його власної природи. І ми можемо покладатися на Святого Духа, що Він покаже нам найважливіші актуальні проблеми - поступившись конкретним думкам Господа.

Знання доктрини є засобом для задовольняючих взаємин з Богом, оскільки це засновує наше причастя з Ним у реальності та правді. Будь-який інший тип зв’язку з Богом є лише тінню, невловимою та суб’єктивною за своїм походженням. Писання свідчать: "А хто додержує Його слово, у тому Божа любов справді вдосконалилась. Із того ми пізнаємо, що в Нім пробуваємо. А хто каже, що в Нім пробуває, той повинен поводитись так, як поводився Він" (1Ів.0205-06). Ми повинні поставити за мету вивчати Його думки з кожного питання, відкидаючи власні думки, коли виникає конфлікт, і узгоджувати наші думки з Його думками. Коли ми починаємо думати Божими думками, наші шляхи стануть Його шляхами.


Print   Email