Підтримати служіння
Ukrainian Ukrainian

СЛУЖІННЯ СЛОВУ

Одне із двох служінь Церкви /Дії0604

Спільність в Тілі

Спільність в Тілі

Пастор Карл Генрі Стівенс

Кожен християнин був куплений і оплачений кров’ю Ісуса Христа; ми не належимо собі. Кожен з нас є членом Тіла, Головою якого є Христос. І наша Голова хотіла б, щоб ми, Тіло, були Його життям, Його плоттю і самими Його кістками.

Навіть найслабший член нашого Тіла все ще є Христовим. До кожного члена Тіла слід ставитись як до Христа, тому що Христос володіє ним; тому ми маємо шанувати Тіло, ототожнюватись з ним і висловлювати йому життя.

Коли я дивлюся на іншу людину в зібранні, я не можу дозволити собі потрапити в конфлікти особистості, образу, гіркоту, невпевненість чи страх. Натомість я повинен любити кожного члена, тому що кожен - у Христі, а отже, він є частиною мене. На даний момент ніхто не досконалий, але на небі всі будуть вдосконалені, і ми проведемо вічність разом.

Знаючи це, ми повинні любити одне одного, в той час як ми зростаємо, стаємо зрілими та займаємо свої місця як окремі члени Його Тіла. Бог помістив кожного члена в Тіло відповідно до Свого задуму, і Він хоче, щоб ми усвідомили перевагу перебування в нашому конкретному місці та вивчення того, як ціле Тіло благословлено різноманітністю його членів.

Інформація

Цей сайт створено для агрегації усіх актуальних інформаційних джерел служіння із соціальних мереж, хмарних сервісів та інших сайтів.

Сайт знаходится у стадії постійного наповнення. Відеоматеріали, блог та оголошення постійно оновлюються.