Пов’язані з Ним

Пов’язані з Ним

Пастор Карл Генрі Стівенс

Перспектива надії на майбутнє має основу в минулому, тобто в історичному воскресінні Ісуса Христа з мертвих за нас (Рим.0425; 2Кор.0515). Саме ця основа змушує нашу долю бути нерозривно пов’язаною з долею Христа.

Кінцева мета Бога - привести багатьох синів до слави. Воскресіння Христа зробило Його первоплодом із мертвих. "Та нині Христос воскрес із мертвих, первісток серед покійних. Смерть бо через людину, і через Людину воскресіння мертвих. Бо так, як в Адамі вмирають усі, так само в Христі всі оживуть, кожен у своєму порядку: первісток Христос, потім ті, що Христові, під час Його приходу" (1Кор.1520-23).

Він вознісся на небо для нас як попередник (Євр.0620). "Первоплід" означає, що є й інші, які піднімуться, щоб царювати разом з Ним. Наше воскресіння пов’язане з Його, і є абсолютною безсумнівністю, тому що Він воскрес. Ті з нас, хто повірив, що Бог воскресив Його з мертвих, воскреснуть. Ця перспектива, об’єктивна надія змушує нас бути дуже відважними. Це також дає нам впевненість триматися з надією, знаючи, що одного дня ми побачимо, що це здійсниться.


Print   Email