Сприйняття проти прийняття

Сприйняття проти прийняття

Пересічний віруючий має більше знань, ніж йому потрібно. Він може вільно діагностувати будь-яку ситуацію, яка трапляється в його житті. Хоча він може знати багато про Господа, він не прийняв цього по-справжньому, поки не почне пристосовувати це у своєму повсякденному житті.

В Євангелії від Матвія 1008 сказано: "Ви дармо дістали, дармо й давайте". Християнин знатиме, що прийняв щось від Бога, коли почне віддавати це тим, з ким контактує щодня. Наприклад, є чоловік, який знає, що він повинен любити свою дружину і навчати своїх дітей Божому Слову, але він цього не робить. Чому? Тому що він сприйняв Слово, але насправді ще не прийняв сказане у своєму серці до тієї міри, що воно є прекрасним переконанням, за яким він діє. "Рука ж роботяща (старанна) збагачує" (Пр.1004). Старанність означає, що Божа дитина має чіткі переконання у тому, у що вірить.

Старанність - це плід належного приймання від Господа. Поміркуйте над тим, що Бог дав кожному купленому кров’ю віруючому. Богові приємно дати нам Царство (Лк.1232). Він завжди приводить Своїх дітей до тріумфу (2Кор.0214). Він зробив нас більше ніж переможцями (Рим.0837). Він посадив нас разом із Собою на небесних місцях (Еф.0206). Господь не утримав жодного духовного благословіння від Своїх людей (Еф.0103). Нехай же вони вільно приймають і передають його тим, хто так цього потребує.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email