Візьми свій хрест і слідуй за Мною

Візьми свій хрест і слідуй за Мною

Кожен віруючий повинен з власної волі прийняти рішення щодня брати свій хрест. Він повинен підрахувати, чого це буде варте, він повинен зректися себе і повинен слідувати за Ісусом Христом у постійному, свідомому акті складання свого життя (Лк.0923, 1426-33).

"Тож благаю вас, браття, через Боже милосердя, повіддавайте ваші тіла на жертву живу, святу, приємну Богові, як розумну службу вашу, і не стосуйтесь до віку цього, але перемініться відновою вашого розуму, щоб пізнати вам, що то є воля Божа, добро, приємність та досконалість" (Рим.1201-02).

Хрест - це Боже забезпечення для мого життя. Я зрікаюсь себе кожного дня свого життя. Я чудово знаю, що роблю. Хрест, ментально та емоційно, - це те, що я беру свідомо щодня.

Якби ми могли бачити те, що Бог бачить у нашій поведінці, ми зрозуміли б, що людські провокації та розгубленість викликані тим, що ми не взяли свій хрест. Часто ми думаємо, що випробування є хрестом, і вони послані Богом, щоб спричинити наш зріст. Це не Біблійне визначення. Хрест не представлений труднощами, це те, що ми беремо добровільно, так само, як Ісус взяв Свій хрест в послуху до Небесного Отця.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email