Вимірювання віри

Вимірювання віри

Правда не залежить від моїх моментів слабкості, щоб оцінити її реальність. Правда залежить від Ісуса Христа.

Є щось надзвичайно унікальне в житті християнина, який ходить по вірі. Він не відмовляє своєму життю в тому привілеї, який пропонує йому віра. Віра пропонує любові можливість знайти Ісуса Христа. Він може покладатися на ці Слова правди. Його стан слабкості тепер вимірюється з точки зору віри, а не оцінкою реальності Слова.

Чому ми повинні оскаржувати правду самопізнанням? Самопізнання по відношенню до себе пізнанням правди значно відрізняється від пересвідчення правди, щоб дати нам пізнання любові по відношенню до Бога. Коли ми відчуваємо порожній вакуум самопізнання та всі наслідки того, що ми маємо форму побожності, але без сили, не час відступати і оскаржувати любов правди. Тоді час наблизитися з причини правди. Навіщо оскаржувати правду тим, що є тимчасовим, коли ми так само легко можемо підкоритися правді та назвати ситуації переможними, визнати диявола брехуном; і оголосимо себе вічно вільними? Замість того, щоб намагатися зрозуміти віру, ми живемо у вірі з Божим розумінням.

Вся захищеність Ісуса Христа була забрана, щоб Він міг виявити світло, підкорившись правді. Він усунув Своє право жити як Бог, щоб Його залежність була від Бога. У момент випробування Він не оскаржував правду, а казав: "Отче, відпусти їм, бо не знають, що чинять вони!" (Лк.2334).

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email