Підтримати служіння
Ukrainian Ukrainian

СЛУЖІННЯ СЛОВУ

Одне із двох служінь Церкви /Дії0604

Їх вже немає!

Їх вже немає!

Благодать замінює собою сміття, помилки та жорстокість світу. Благодать панує і замінює біль метою; провину впевненістю і сором красою. Цей обмін відбувається, коли ми вчимося продовжувати приймати життя, а не смерть. Життя - це те, що виробляє благодать.

Ісая особисто побачив Христа у Божому тронному залі, і пророк побачив, що він недороблений в Божій присутності. Порочність Ісаї вгамувала його. Це початкова точка в пізнанні Бога; бути повністю залежним від того, що Бог бачить вас у світлі Його слави. Давид-псалміст писав: "Жертва Богові зламаний дух; серцем зламаним та упокореним Ти не погордуєш" (Пс.5119). Слабкість повинна спиратися на всемогутність, щоб мати якийсь духовний вплив.

Хадсон Тейлор (Hudson Taylor) пише у своїй книзі "Духовна таємниця", своє розуміння стану недоробленості перед Богом, не довіряючи плоті, падаючи ниць перед Господом. Повна залежність в абсолютній капітуляції змінила його служіння, через що він провів у Китаї 42 роки. Духовна витривалість виявилася, коли він поклонявся Богові, очікуючи на Нього.

Коли ми бачимо себе недоробленими, у наших серцях немає нічого невирішеного, тому що все справді віддано Йому. Ми можемо вільно рухатися, тому що ми не боремося з особистим багажем. Коли ми здаємося перед Богом, наслідки належать Йому. Капітуляція запалює серце святим вогнем. Ми вічно вдячні за одяг праведності, яким Він нас одягає. Наша скалічена природа покрита Його дорогоцінною кров’ю. Сьогодні одягніть нову людину, яка створена за Богом у праведності та справжній святості.

Те, з чим ми спілкуємося, є ключовим. Що обертається в нашій свідомості? Ми могли б отримати ступінь доктора наук у своїх проблемах та недоліках. Ми, як правило, знаємо їх більше, ніж ми знаємо Боже серце щодо нас. Багато хто впійманий біля вхідних дверей свого спасіння. Вони намагаються зберегти те, що Бог дав вільно. Жити за мірками та стандартами, що в кінцевому підсумку знеохочує та позбавляє довіри, - це не рясне життя.

Наших кайданів вже нема! Ми вже не в’язні свого минулого! Благодать вчить нас Божественної точки зору - ми бачимо, як Бог бачить. Робота з нашого спасіння завершена! Бог дивиться на вас як на цілковито довершених у Своєму Сині. Стіни тюремної камери зруйновані! Думаючи в благодаті, ми зможемо віддавати благодать собі та іншим оточуючим.

Коли художник починає розмічати своє полотно, він повинен уявити його завершеним. Бог оголошує вас праведними - не на основі ваших дій, а на основі досконалої жертви Ісуса. В благодаті ми повинні бачити, що Бог є автором перших і останніх слів усього нашого життя. Давати благодать самому собі - це погоджуватися з правдою того, що Бог сказав, і вже зробив вас таким.

Час приховує лише те, що Бог вже завершив. Ми викуплені, праведні та могутні - це те, що проголошує Його благодать, коли ми дивимося на Христа, вчимося проголошувати те, що Він проголошує, і вигукуємо "Благодать, Благодать" нашим горам.

Пастор Джейсон Мур.  Розділ 10 книги "Спектри благодаті"

Інформація

Цей сайт створено для агрегації усіх актуальних інформаційних джерел служіння із соціальних мереж, хмарних сервісів та інших сайтів.

Сайт знаходится у стадії постійного наповнення. Відеоматеріали, блог та оголошення постійно оновлюються.