Підтримати служіння
Ukrainian Ukrainian

СЛУЖІННЯ СЛОВУ

Одне із двох служінь Церкви /Дії0604

Справжня свобода

Справжня свобода

Справжня свобода несе відповідальність. Звучить як щось, що сказали б ваші батьки, правда? Давайте над цим подумаємо.

Благодать вказує на Ісуса. Відповідальність - це моя відповідь (відгук) на зроблену дію. Що я буду робити з цією коштовною благодаттю, яка була дана? Поводження з благодаттю як з тим, чим вона є, подарунком, це дуже потужне. Це звільняє нас від будь-якого багажу або наслідків минулих ран, коли ми відкриваємо Боже серце. Благодать звільняє нас жити у страху Господньому, а не в страху перед людиною. Страх зв’язує нас до всього. Це як біг із перешкодами по всій дорозі - спотикання неминуче. Свобода в благодаті прекрасна і звільняє, тож Христос несе ваш тягар. Ми покладаємо свої турботи на Нього, тому що Він дбає про нас. Ми віддаємо тотожність, взяту з цього досвіду, і дозволяємо Богові любити нас і служити нам.

Знань в голові недостатньо, щоб жити в суті цього. Причастя переносить це до нашого серця. Дозвольте пояснити: нам постійно посилаються проекції. Навіювання та пропозиції щодо залучення постійно звертають нашу увагу. Роздуми - це те, що відбувається в нашому серці. Наш досвід і освіта, а також накопичена система переконань будуть інтерпретувати те, що надходить до нас. Наші рішення приймаються не з абстрактної примхи; вони зроблені тим, чому ми підкоряємось і у що віримо. Іноді, у часи, коли ми живемо з низькою самооцінкою, фільтр нашого мислення відкине правду, думаючи, що ми не гідні того, щоб нас любили. Прийняття тотожності невдачі є загальним для тих, хто приймає благодаті. Ми залишаємо свою Богом дану свободу, тому що віримо в брехню більше, ніж у правду. Благодать має силу нескінченної кількості нових починань. Благодать повинна бути нашим фільтром, яким ми приймаємо рішення. Брехня спричинить відступ, і подальшу депресію, і піднесення гріха. Благодать говорить нам, ким ми є в царині Христа. Гріх не має нічого над вами; він - ніщо у світлі благодаті. Ми даємо повноваження благодаті за допомогою думок, роздумування та визнання.

Диявол дуже проникливий і хоче використати свої інструменти, щоб заподіяти нам шкоду. Сатана посилить визнання, яке принижує нас і деградує. Він завалить нас спогадами про гріхи, про які Бог забув. Наша душа може бути сповнена комплексів, якщо ми не дозволимо Божій благодаті панувати в нашому житті. Відпустіть свою провину, сором і страх, і дозвольте Богові підняти вас із купи попелу і посадити на престол. Люди будуть судити і критикувати, але важливо те, що сказав Господь і Його Слово. Якщо ми надаємо владу брехні - якою б правдоподібно вона не була, ми стаємо полоненими. Давайте відмовлятись дозволяти цим речам закривати наш дух. Давайте здамо свою волю і отримаємо справжню реальність і пересвідчимо нашу свободу В Христі!

Страх Господній змушує нас шанувати Божі речі за новою системою цінностей. Здоров’я благодаті штовхає наше служіння до інших. Ми маємо це багате спілкування згори, і переповнення переходить до інших. Людей приваблює духовне здоров’я. Благодать виявляє ті речі, які не є такими, якими вони є, і наш потенціал збільшується і розширюється.

Пастор Джейсон Мур.  Розділ 10 книги "Спектри благодаті"

Інформація

Цей сайт створено для агрегації усіх актуальних інформаційних джерел служіння із соціальних мереж, хмарних сервісів та інших сайтів.

Сайт знаходится у стадії постійного наповнення. Відеоматеріали, блог та оголошення постійно оновлюються.