Більше не слідувати за Ним

Більше не слідувати за Ним

Ми маємо впокорити наші тіла під владу Божого Тіла. Не дозволяйте своєму тілу йти своїм шляхом у ментальних его-подорожах, тому що ця его-природа змусить вас повстати проти Христа.

Переносьте спокуси по вірі та не піддавайтеся прагненню збунтувати. Є ключ до тих, хто пішов. Це ті, хто ніколи не навчився служити іншим. Якби людина могла побачити своє призначення у будуванні живого храму, вона ніколи б не залишила Божого служіння. В Євангелії від Івана 0666 покинути Тіло означало покинути Ісуса і більше не слідувати за Ним. Люди думали, що вони можуть піти і поклонятися Богові на власних умовах.

Покинути служіння здобування душ - це більше не слідувати за Христом. В Першому посланні Івана 0219 покинути служіння в Ефесі означало покинути Бога, владу, покриття, план. Це означало залишити Особу, забезпечення та покриття. Якщо тільки хтось не ведений Духом піти, це гріх - йти геть.

Будьте переконані, що збираєтесь завершити шлях (2Тим.0407). Будьте зайняті на полі діяльності, змагаючись добрим змагом віри (1Тим.0612). Завершуйте те, що починаєте. Ніколи не думайте про те, щоб здатися. Будьте вірним до смерті. Зробіть кожну мить важливою і ніколи не думайте з точки зору вичерпання, тому що у Бога благодать, яка зміцнює вас в будь-якій ситуації, ніколи не вичерпується. Що для нас важливіше: бути відомими людям за наше служіння або бути відомими Богові як чудові служителі Його життя?

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email