Шукайте загублених

Шукайте загублених

Біблія говорить, що віруючі, які свідчать, служать і проповідують Євангеліє, знайомлять людей з перспективою вічної долі з Богом.

Серйозність і реальність пекла повинні мотивувати нас до серйозного християнського життя. Щоденне поклоніння має бути практикою вдома. Молитва та Євангелізація повинні бути пріоритетними в наших графіках. Ми повинні любити своїх ближніх так, як любимо себе. Нам потрібно бути носіями Доброї Звістки. Знання того, від чого ми врятовані, повинно викликати у нас набагато більшу зайнятість Ісусом Христом.

З цієї причини так багато християн віддані служінню Богові. Багато хто готовий віддавати свій час і шукати загублених, не рахуючи витрат, а оцінюючи цінність душі. Ось чому християни мають бути більше, ніж просто недільними християнами. Нам потрібно дуже серйозно сприймати своє ходіння з Богом, дозволяючи йому впливати на кожну сферу нашого життя.

Ісус Христос не може брехати. Пекло справжнє. Я дякую Богові за тих, хто спасенні. Нехай Бог благословить вас і мотивує вас у вашому поклику. Не будьте засуджені цими словами. Прийміть їх. Будьте вдячні за те, що ви знаєте правду про пекло, і дозвольте цій правді трансформувати ваше життя.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email