Краса крил

Краса крил

Орел згадується більше, ніж будь-який інший птах у Біблії. Він здатен дивитися прямо на сонце, злітати вище і швидше, ніж будь-який інший птах.

Молодь падає. Юнаки втомлюються і слабнуть, а потім зовсім падають. Але не так з тими, хто надіється на Господа, тому що "ті, хто надію складає на Господа, силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати і не потомляться, будуть ходити і не помучаться" (Іс.4031).

Концепція крил цікава. Крила служать захистом для пташенят, вони дозволяють птахам літати і злітати високо. О, краса крил! У них така сила і така міць.

Ми завжди можемо отримати відновлення своїх сил. Наше життя може сповільнитися до ходьби, і ми можемо більше не працювати, можливо, тому, що ми хворі та прикуті до ліжка. Але коли все це відбувається, у Бога все ще є план і забезпечення. "Бігти" означає, що ми можемо рухатись на повній швидкості у всьому, що ми робимо в житті. Однак "ходити" означає, що ми не можемо робити це зараз, але ми продовжуємо рухатись з цілісністю та здібностями, які дає Бог.

Тож якщо ви хворі і лежите в лікарні, дякуйте Богові за Його милість. Ви бігли і не потомилися; але тепер ви сповільнилися до ходьби і не ослабли.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email