Ні в чому не посоромлений

Ні в чому не посоромлений

Бог сказав, що Він зробив нас праведними. Бог зробить так, щоб ми стали такими, якими Він уже нас зробив, щоб ми були.

Коли примножується гріх, чи набагато більше рясніє суд? Коли примножується гріх, чи рясніє закон і наші спроби зробити краще наступного разу? Або, коли примножується гріх, рясніє Божий гнів? Чи це той заповіт, до якого ми були покликані (Євр.0915)? Ні, зовсім ні. Біблія вчить, що ми царюємо, незважаючи на всі перешкоди. Благодать завжди над нами, а також під нами (Рим.0614, 0502). Нам зарахована праведність, і тепер ми завжди на шляху до повернення собі втрачених територій.

Біблія вчить, що коли гріх примножився, то й благодать зарясніла (Рим.0520). Християни завжди повинні повертати собі втрачені території. Здобувайте Христа і пересвідчуйте здобування душ, коли ви не знаєте, як завоювати душі. Здобувайте Христа і пересвідчуйте молитву, коли ви втомлені, змучені та слабкі. Здобувайте Христа і пересвідчуйте збудування Тіла, коли вас легко залякати, ви схильні до замкнутості, сором’язливості та невпевненості. Ці території відвойовуються, коли ми недосвідчені або зазнаємо невдач знову і знову.

Благодать гарантує нам успіх. Коли гріх примножується, то й благодать значно рясніє. Ми ніколи не поступаємося втраченою територією чи її впливами. Миттєво відновіть смерть втраченої території, стоячи посеред неї з Життям. Коли мій гріх примножується, благодать і життя повертають територію, яку я втратив. Я стаю відкупленим на кожному кроці свого життя і ні в чому не посоромлений (Флп.0120).

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email