Фундамент з благодаті

Фундамент з благодаті

Пастор Карл Генрі Стівенс

Боже Царство завжди в русі. Боже Слово наділяє кожного уважного слухача баченням йти вперед і будувати Божою благодаттю.

Ісус сказав Петрові в Євангеліє від Матвія 1618: "Побудую Я Церкву Свою". Сьогодні Бог працює над тим, щоб звести структуру корпоративного тіла, щоб воно стало Божою оселею через Духа (Еф.0222). Коли Неемія розповів своїм братам, що Божа рука була на ньому, вони сказали: "Станемо й збудуємо!" (Неем.0218). Божа рука будує церкву, щоб прославити Ісуса Христа і Завершену роботу.

Оскільки Христос закликає нас бути співробітниками з Ним, ми завжди повинні пам’ятати, що нашим головним будівельним матеріалом є благодать. "А тепер доручаю вас Богові та слову благодаті Його, яке має силу збудувати вас" (Дії2032, в оригіналі). Ми говоримо лише те, що "добре на потрібне збудування, щоб воно подало благодать тим, хто чує" (Еф.0429). Якщо ми застосовуємо свої чуття в деталях життя (Євр.0514), ми також можемо вміло переймати благодать, щоб збудовувати себе в Христовому процесі будівництва.

Зрілий віруючий - це той, хто здатний збудовувати себе та інших. Він стає активним учасником Божого динамічного плану побудови Церкви Ісуса Христа.


Print   Email