Приємні пахощі зсередини

Приємні пахощі зсередини

Пастор Карл Генрі Стівенс.  З Буклету "Triumphant in Christ"

Кожен з нас потребує особистої віри, щоб виявляти Христа у внутрішніх частинах. Тоді, куди б ми не йшли, ми тріумфуємо через запашність Його знання.

Запашність Його знання пов’язана з рецептом кадила у книзі Вихід 3034. Мойсею було наказано взяти чотири прянощі: бальзам (що представляє благодать), оних (плід Божественного добра), хелбан (переконання) і ладан (любов через правду).

Прянощі змішувалися між собою в однакових кількостях: благодаті стільки ж, скільки плодів Божественного добра; Божественного добра стільки ж, скільки нових переконань; нових переконань стільки ж, скільки люблячого знання. Суміш повинна була бути ідеально збалансованою, розміщуватися там, де Бог зустрічався з Мойсеєм, і вважалася найсвятішою. Заборонялося використовувати або копіювати її з будь-якою іншою метою.

Коли ці речі присутні та збалансовані у нашому житті, Божа присутність вносить чудовий аромат благодаті, плодів Святого Духа та переконання. Божа любов через знання показується, демонструється і проявляється, щоб знищити діла диявола. Бог завжди чинить нас переможцями, щоб Він міг застосувати запашність Свого знання через нас на всякому місці (2Кор.0214).


Print   Email