Його сила у вашій слабкості

Його сила у вашій слабкості

Пастор Карл Генрі Стівенс

В Другому посланні до Коринтян 1209 апостол Павло має справу з важливим аспектом благодаті на страждання. Він сказав: "Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі".

Ця благодать повністю від Ісуса Христа. Грецькою ця фраза - he charis, що означає "благодать". Це означає: "ця благодать, яка моя". Це не те, що люди розуміють, а Божа власна благодать. Бог говорить: "Я був задоволений смертю Свого Сина. Моєї благодаті тобі достатньо; не стань гордим, зарозумілим, реакційним чи егоїстичним. Не живи егоцентрично, релігійно". Швидше, Він говорить нам: "Досить тобі Моєї благодаті". Слово, яке використовується тут, означає, що благодать продовжує забезпечувати вашу кожну потребу, щомиті, у кожній ситуації. Це реальність, яка завжди приносить задоволення віруючому.

"Моя сила" (гр dunamis) означає набагато більше, ніж просто щось необхідне, коли приходить страждання; це більше, ніж усе, що вам потрібно в будь-якій сфері життя! Dunamis - це функціональна сила благодаті та дія Святого Духа у вашому житті. Коли ви бачите свої слабкі сторони, радійте. У них Його сила стає зрілою та досконалою.


Print   Email