Вічні слова

Вічні слова

Пастор Карл Генрі Стівенс

Слова, які говорить Бог, вічні. Вони були поміщені на небі мільярди років тому саме для цієї години (Пс.11989). Кожного разу, коли ми чуємо проповідуване Боже Слово, це джерело життя, яке оновлює, освіжає і відновлює дух всередині.

Людей тягне до зібрань, які навчають благодаті, через природу послання про благодать. Проте деякі з тих самих людей йдуть проти послання благодаті. Вони приходять через безумовну любов, а потім ідуть проти неї, оскільки не можуть жити згідно послання. Їх тягне через Завершену роботу, а потім вони намагаються "зробити незавершеним" те, що Христос завершив.

Ми не можемо зробити нічого проти правди. Якщо ми намагаємось нашкодити братові чи сестрі, ми йдемо проти правди. Якщо ми робимо негативні зауваження, ми йдемо проти правди. Божа людина, підтримана Словом, ведена Божим Духом. Вона завжди буде мотивована любов’ю, яка змінює життя людей бажанням шанувати правду (2Кор.0513-14). Ми не можемо нічого зробити проти правди. Ми відповідальні за слова, які говоримо. Кожне слово записано, і ми постанемо перед Богом, щоб дати звіт за кожне з них (Мт.1236).


Print   Email