Постановіть, що будете продовжувати

Постановіть, що будете продовжувати

Пастор Карл Генрі Стівенс

Духовність – це дуже просто. Ісус сказав в Євангелії від Івана 0831: "Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете". Ключове слово там - "позостанетеся, будете продовжувати".

Постановіть у своєму серці, що ви будете тим, хто буде продовжувати. Постановіть у своєму серці, що ви не станете жертвою або членом лаодикійської церкви (Об.0314-20). Вирішіть, що ви не будете тим, хто відволікається особистими гріхами або бере участь у сатанинському злі. Постановіть позостатися в Слові Ісуса Христа.

Багато чоловіків є хорошими чоловіками для своїх дружин, і вони й надалі залишатимуться хорошими чоловіками, тому що вони постановили це у своїх серцях. Багато жінок є побожними дружинами, і оскільки вони постановили це у своїх серцях, вони й надалі будуть побожними дружинами. Інші є хорошими учнями та сумлінними друзями для Бога, тому що вони постановили це у своїх серцях.

Якщо ми продовжуємо, зостаємося в Слові, то ми є учнями, "навченими" науки Христа (Рим.1617); тоді ми пізнаємо правду, і правда звільняє нас (Ів.0832). Бог говорить: "Існує спосіб звільнитися від неволі. Є спосіб звільнитися від легковажності, захоплення земними інтересами та звичаїв цього світу. Є спосіб звільнитися від пожадливості та егоцентризму. Просто продовжуйте далі в намірі Мого Слова, щоб я міг зробити вас вільними ".


Print   Email