Жити далеко від Бога

Жити далеко від Бога

Пастор Карл Генрі Стівенс

Коли людина не може слідувати за веденням Духа і коритися Богові, це виявляє більше, ніж просто несвідомість Божої любові. Це виявляє відсутність зламаного серця та впокореного духу (Іс.5715).

Натомість вона йде до Дерева знань і відхиляє Дух емоційною реакцією та раціоналістичними установками, які змушують її жити далеко від Бога.

Як людина оновлюється та оживлюється у відгуці на досвіді на Божу присутність? Тим, що вона є смиренною перед Богом, розкаяною в серці та не думає про себе вище того, ким людина є (Рим.1203), тлінною і слабкою. Це не жити ні в чому меншому, ніж те, що передане Богом. Смирення не виражається в прикладах побожності, коли почуття нікчемності заважає пересвідчити Завершену роботу.

Бог внесе в наше життя незбагненні виклики, щоб перевірити нашу смиренність перед Ним і довести вагомість Писання. Те, як ми реагуємо на Бога у цих викликах, виявляє міру нашої смиренності. Якщо людина постійно бореться з обставинами, це тому, що вона недостатньо смиренна, щоб прийняти їх у плані Божої благодаті. Якщо людина б’є ногою колючку (Дії0905, гострота Слова, коли воно входить у їхній досвід), вона недостатньо зламана, щоб бути поруч з Богом і мати присутність зцілення як помазання своєї душі. Через смирення дозвольте Богові зцілити вас від усього, що є поза благодаттю.


Print   Email