Мати розум Христа

Мати розум Христа

Пастор Карл Генрі Стівенс

Всемогутній Бог говорить нам, як бути психічно стабільними до невідомості Божого плану. В той час як душі по всьому світі йдуть у пекло, чому б хтось хотів приєднатися до групи людей, взяти участь у будь-якій діяльності, якщо мотивом не є здобувати загублених, рости та мати розум Христа?

Ключовим питанням у цьому житті є не те, щоб мати просто хороший розум чи хороше життя, але мати розум Христа (1Кор.0216).

Тисячі віруючих не знають, як функціонувати в розумі Христа; тож, вони не знають, як пересвідчити Божу любов або прийняти Божу благодать. Любов у її справжньому розумінні сьогодні настільки незбагненна. Поміркуйте хвилинку, як почувався Авраам, коли Ізмаїл був вигнаний з сім'ї. Він спостерігав, як частина його плоті та крові назавжди йшла геть (Бут.2114). Поміркуйте, як почувався Авраам, коли він збирався принести як жертву свого сина Ісака (Бут.2209). Подумайте, як відреагував Яків, коли вважав, що його син Йосип помер (Бут.3734).

Багато людей не знають власних сердець. Щось в майбутньому може показати, що вони ніколи не розуміли справжньої, чистої, побожної любові. Нам потрібно пересвідчувати Божу благодать, щоб функціонувати в Божій любові.


Print   Email