Ваш хрест, ваша перемога

Ваш хрест, ваша перемога

Пастор Карл Генрі Стівенс

Потрібно розуміти, що жодна людина не може взяти Божий хрест. Але чи я збираюся залишити Ісуса Христа наодинці з цією кривавою смертю? Ні.

Я помер з Христом, тому це мій хрест. Він взяв мене з Собою, щоб я міг бути успішним і переможним у світі сатани, рухаючись уперед із життям воскресіння та наступу проти царства темряви. Кожен народжений згори віруючий має цей славний привілей.

Як результат того, що я займаю цю переможну позицію, всі плоди Духа приходять у моє життя. У мене є нове бажання поклонятися Богові та любити людей.

Вранці я йду до Бога, а в житті Воскресіння я беру свій хрест. Він помер на Своєму хресті, і тепер я беру свій хрест, що означає, що я розіп’ятий з Ним - минулий час! Це мій хрест: що я прийму Його хрест і свою смерть, поховання та воскресіння разом з Ним.

Хрест є основою для рушійної сили служіння, яке має силу; проповідника з помазанням; служіння, яке виявляє Бога. Це реальність і духовне пересвідчення пізнання Ісуса Христа у Його Вознесінні та в Його служінні Завершеної роботи на землі, але через силу Воскресіння завдяки хресту.


Print   Email