Абсолюти вічності

Абсолюти вічності

Пастор Карл Генрі Стівенс

Небеса - це абсолют. Слава Богові, єдиною смертю для віруючого є фізична смерть (2Кор.0508). Пекло - також абсолют. Що мотивує нас у Божій любові, так це ці абсолюти.

Не відступайте від абсолютів. Давайте насолоджуватись багатими благословеннями, які ми маємо. Кожне Боже Слово є чистим (Пс.1207; Пр.3005). Ми маємо абсолютну віру та абсолютну молитву. Ми можемо думати абсолютно через благодать, милість та любов; і ми можемо насолоджуватися абсолютними перемогами як переможці з основою від Бога.

Якщо ви перебуваєте, як вам здається, у найгіршому стані, в якому хтось міг би бути, не здавайтесь. Ви так само дорогоцінні для Бога, як і найдуховніша людина на землі. Не здавайтеся через невдачу, падіння. Ви настільки дорогоцінні для Отця. Це абсолютно правда. Божа любов до нас є постійною, безумовною і незмінною.

Можливо, ви боретеся і ведете якісь битви. Дозвольте Тілу Христовому боротися в них разом з вами. Дозвольте іншим молитися разом з вами, любити вас і допомагати вам. Прийміть ці абсолюти від Бога і будьте збудовані ними, продовжуючи будувати на абсолютно міцній основі (2Тим.0219).


Print   Email