Підтримати служіння
Ukrainian Ukrainian

СЛУЖІННЯ СЛОВУ

Одне із двох служінь Церкви /Дії0604

Абсолюти вічності

Абсолюти вічності

Пастор Карл Генрі Стівенс

Небеса - це абсолют. Слава Богові, єдиною смертю для віруючого є фізична смерть (2Кор.0508). Пекло - також абсолют. Що мотивує нас у Божій любові, так це ці абсолюти.

Не відступайте від абсолютів. Давайте насолоджуватись багатими благословеннями, які ми маємо. Кожне Боже Слово є чистим (Пс.1207; Пр.3005). Ми маємо абсолютну віру та абсолютну молитву. Ми можемо думати абсолютно через благодать, милість та любов; і ми можемо насолоджуватися абсолютними перемогами як переможці з основою від Бога.

Якщо ви перебуваєте, як вам здається, у найгіршому стані, в якому хтось міг би бути, не здавайтесь. Ви так само дорогоцінні для Бога, як і найдуховніша людина на землі. Не здавайтеся через невдачу, падіння. Ви настільки дорогоцінні для Отця. Це абсолютно правда. Божа любов до нас є постійною, безумовною і незмінною.

Можливо, ви боретеся і ведете якісь битви. Дозвольте Тілу Христовому боротися в них разом з вами. Дозвольте іншим молитися разом з вами, любити вас і допомагати вам. Прийміть ці абсолюти від Бога і будьте збудовані ними, продовжуючи будувати на абсолютно міцній основі (2Тим.0219).

Інформація

Цей сайт створено для агрегації усіх актуальних інформаційних джерел служіння із соціальних мереж, хмарних сервісів та інших сайтів.

Сайт знаходится у стадії постійного наповнення. Відеоматеріали, блог та оголошення постійно оновлюються.