Серце Того, Хто дарує

Серце Того, Хто дарує

Пастор Карл Генрі Стівенс

Ісус Христос не просто чекає, щоб бути милостивим до нас (1Пт.0203, в оригіналі). Він також хоче, щоб ми навчились приймати Його дарунки. Зцілення, очищення, друзі, яких дає нам Бог - все це подарунки.

Ми маємо Божу праведність (Рим.0322). Його очі спрямовані на тих, хто має праведність Сина. Він шукає їх, і Його вуха відкриті на їхній зойк (Пс.3416). Отже, замість того, щоб бути перезайнятими власними думками, будьте зайняті дивовижними Божими дарами. Все є подарунком, а ще є подарунки, якими Він просто чекає, щоб обдарувати нас.

Боже Слово говорить, що Бог визволяє нас з усіх наших бід - усіх. І якщо Він не визволяє нас одразу, Він дасть нам благодать, щоб прославляти Його в ангельському конфлікті, та проведе через це, щоб ми могли ототожнюватися з іншими та отримати вивищення в Царстві. Але, Він визволить!

Візьміть ці обітниці. Обіймайте їх. Цілуйте їх. Любіть їх. Знайте, що ваш небесний Отець дасть вам найкращий одяг. Ваш небесний Отець подарує вам перстень, щоб показати, що ви маєте владу сина. Він дасть вам взуття, щоб ви могли ходити в Дусі. Він дасть вам відгодоване теля, щоб ви могли їсти Агнця Божого (Лк.1520-24).


Print   Email