Кадити до Престолу

Кадити до Престолу

Бог любить того, хто довіряє Йому в молитві, посеред реакційних відношень і роздвоєного розуму. Мотиви визначають ефективність молитви (Як.0516), і мотиви визначаються вірою. Якщо нас застає зненацька відсутність віри, ворог вторгається в серце і позбавляє його можливості довіряти і приймати від Бога.

Книга Приповістей 1508 говорить нам, що молитви праведних приносять Йому задоволення. Якщо Бог приймає людину через Христа, то Він приймає молитви цієї людини. Ми можемо відходити від часу молитви із впевненістю, що нас почули і отримаємо найкраще від Бога. Хвилювання - це ще один спосіб сказати, що Богові не можна довіряти.

Так часто християни говорять, але не моляться; вони навіть навчають, але не думають Божим серцем щодо ситуації. Коли ви молитесь, довіряйте Його обітницям. Не дозволяйте одному сумніву нейтралізувати вашу молитовну позицію перед Богом. Підкорення Божій суверенності не викликає внутрішньої реакції чи боротьби через недовіру до Його характеру та подальший емоційний бунт. Ваш голос був почутий. Довіряйте Йому.

Пастор Карл Генрі Стівенс

Print   Email