Відпочинок

Відпочинок

У подорожі благодаті ми часто не можемо дочекатися, доки якесь завдання буде виконане, щоб ми могли насолоджуватися спектром комфорту чи відпочинку. Але благодать змушує нас насолоджуватися подорожжю, відпочивати В тому, що ми робимо.

Він дарує глибокий спокій, досконалий мир. Зовні, можливо, ми не зовсім спокійні, але нами опікується Принц Миру, і цей прихований мир править нашим серцем.

Ми входимо в цей відпочинок, входячи в Божу присутність; ніщо Його не турбує і не дратує. Він відпочиває у Своїй досконалій любові, і Він наказав нам: "Приходь!" Дозволити Богові любити нас - це початок відпочинку. У міру розвитку цього спектру відпочинку наша близькість у Божій любові поглиблюється. Христос бере наш тягар та болі, і натомість підтримує нас Своєю правою рукою схвалення. Це чудовий обмін!

Бог покликав вас до Свого відпочинку, до місць, де серце ведене тихими водами. Коли ми відгукуємось на Божу любов, ми справді входимо в Його відпочинок - повне задоволення, коли Бог пасе нашу душу. Справжній мир, що перевершує розуміння, повинен керувати нашими серцями! Йов говорить про те, що Бог дає тишу, в якій ніхто не може завдати неприємностей. Не пропустіть особистого відпочинку, який Бог для вас має. Людина, яка померла, похована і здалася Богові, насолоджується найвищою формою особистого, підготовленого відпочинку.

Відгукуйтесь на любов, і відпочинок послідує; відгукуйтесь на щось інше і послідує відволікання. Відпочинок у серці вносить ясність в доктрини і виявляє Божу волю. Коли Він дає вам проблиск Своєї любові, відгукуйтесь з пошаною та подякою, нехай ваше серце не турбується, а буде перенесене в царство Його Духа.

Відмовляючись від контролю, ми входимо у відпочинок. Відпускаючи тимчасові речі, ми виявляємо, що про все, що віддано Христу, Він буде піклуватися і охороняти. Він ще більше піклується про ті речі, про які ми піклуємось. Нехай Бог здивує вас Своєю добротою!

Бігти з такою важкою ношею на спині майже неможливо. Невирішені конфлікти, минулі жалкування або несправджені очікування повинні бути покладені біля хреста Христа. Це місце визволення. Ми беремо Його нове життя, а старе життя розіп’яте і поховане, і ми воскреслі в оновленні. Ми здатні насолоджуватися своїм життям, тому що благодать створила велике місце, де ми зустрічаємося з Богом, і Він захоплює нас.

Коли ми віддаємо своє серце Богові, Він зачаровує нас у Своєму натхненному житті. Ми всі чули це твердження від дорогоцінних людей, яких ми знаємо - "Я тримаюсь за нитку". Ми всі можемо ототожнитись із цим твердженням. Життя насправді може розгойдувати нас так швидко, що ми навіть не знаємо, де верх Але благодать привертає увагу до Того, Хто тримається за нас - всемогутнього Бога, - Він схопив нас міцною хваткою благодаті, яка ніколи не відпустить нас!

Пастор Джейсон Мур.  Розділ 10 книги "Спектри благодаті"

Print   Email