Хвалитись хрестом

Хвалитись хрестом

Пастор Карл Генрі Стівенс

"А щодо мене, то нехай нічим не хвалюся, хіба тільки хрестом Господа нашого Ісуса Христа" (Гал.0614). Ким би я не був, яким б не був мій стан, якими б символами статусу я не володів, не дай Бог, щоб я хвалився чим-небудь із цього.

Бог говорить: "Не хвалися нічим із цього, тому що ти все це втратиш, коли помреш". Христовим хрестом я визволений і відділений від світу, а світ визволений і відділений від мене.

Коли я дійсно хочу бути зламаним перед Богом, я йду наодинці та дозволяю Духові прославляти Сина стосовно хреста. Одного разу, коли я проходив випробування, ми з дружиною поїхали у віддалену місцину, щоб побути наодинці з Богом. Там ми закрили очі, і Святий Дух увійшов і сказав: "Я хочу, щоб ви уявили Ісуса Христа на хресті. Я хочу, щоб ви почули як цвяхи пробиваються крізь Його руки і ноги. Побачте Його очі, коли Він вигукує: "Отче, пробач їм" (Лк.2334). Цей час був таким дорогоцінним. Ми плакали, спілкуючись довкола хреста.

Хвалитись хрестом означає роздумувати над ним, підносити його та звеличувати його у своєму житті. Що б не прийшло, ми вільні та чисті через хрест. Ми в Христі, посаджені разом із Ним на небесних місцях (Еф.0206). Біля дорогоцінного хреста Христового ми міняємо свою особистість на Його.


Print   Email