Підтримати служіння
Ukrainian Ukrainian

СЛУЖІННЯ СЛОВУ

Одне із двох служінь Церкви /Дії0604

Налаштування благодаті

Налаштування благодаті

Налаштування благодаті схожі на духовні рефлекси. Наш відгук виявляє Боже серце. Досконалість протікає через недосконалість, і Бог отримує славу від Свого творіння.

Точна благодать

Точна благодать

Іноді на милість можна дивитися як на слабкість. Ви можете почути такі слова: "Ми повинні подати йому урок!" Це звучить як досить правильні слова. Але чи це праведні слова?

Маємо вплив або повпливані?

Маємо вплив або повпливані?

Як отримувачі благодаті, ми так освіжені. На нас впливає досконала любов. Коли ми пропускаємо ціль, підсвідомо ми очікуємо Божого гніву, але милість зустрічає нас. Милість забирає те, на що ми заслуговуємо, а благодать дарує те, чого ми не заслуговуємо. Це Божественний вплив, який навічно змінює нас.

Об’єктна благодать

Об’єктна благодать

Ми є об’єктом Божої любові. Ми є головним бенефіціаром Божої природи. Функціонуючи в цій привілейованій позиції, ми вступаємо в переможну війну. Ми більше не поводимося як хвіст, але функціонуємо в своєму даному Богом привілеї як голова. Сатана ненавидить благодать; він хоче глузувати з усього, що відстоює Христос. Тому благодать - одна з найпотужніших зброй у житті віруючого.

Інформація

Цей сайт створено для агрегації усіх актуальних інформаційних джерел служіння із соціальних мереж, хмарних сервісів та інших сайтів.

Сайт знаходится у стадії постійного наповнення. Відеоматеріали, блог та оголошення постійно оновлюються.