Ukrainian Ukrainian
Стати нашим патроном

СЛУЖІННЯ СЛОВУ

Одне із двох служінь Церкви /Дії0604

Тотожність благодаті

Тотожність благодаті

Є так багато голосів, які намагаються дати визначення, хто ми. Часто амбіції чи невдоволення можуть змусити нас до спроби переосмислення себе, що приносить відповідність до іншої людини чи шляху. Пастка тут в тому, що якщо ми не знаємо, хто ми в першу чергу, то ким ми будемо після внесення цих косметичних змін?

Страждання і царювання

Страждання і царювання

Церква покликана страждати, але багато людей покидають побожні церкви в періоди переслідувань. Однак Павло радів у своїх стражданнях, тому що це було для інших (Кол.0124).

Теантрична дія

Теантрична дія

Пастор Карл Генрі Стівенс

З моменту започаткування церкви християни боролися з дилемою представлення нескінченного Бога людству. Процес теантричної дії є єдиним забезпеченням, як християни можуть виявити справжню природу Бога у своїх смертних тілах всередині Тіла Христового та загубленому і вмираючому світові.

Як починається сирітський дух

Як починається сирітський дух

Які тенденції сирітського духу - почуття відторгнення, відсутність глибоких близьких зв’язків, таких як батьківські взаємини, відсутність родинних зв’язків, відсутність тотожності, волоцюга? Хтось, хто переходить з місця на місце, тому що не знає свого місця. Сирітський дух виснажує, відкинення може тримати любов на відстані витягнутої руки. Ми встановлюємо перешкоди і переконуємо себе не робити жодних дій і не ризикувати, тому що невдачі неминучі. Самопоразка є великим гальмом уяви та мрій.

Ми можемо легко втратити свою тотожність, якщо відводимо погляд від досконалої любові. Наша тотожність відламана від Божої любові, коли ми дозволяємо минулому визначати нас. Пізнання того, ЯК нас любить Бог, може внести цілісність і надію у наше життя.

Природно, нас навчили приймати любов на основі кількох платформ:

  • Я продукт свого оточення.
  • Вигляд чи інтелект є визначальними факторами успіху.
  • Моя цінність така, яку люди покладають на мене.
  • Моя цінність базується на тому, що я можу виробити.
  • Подобатись, догоджати іншим - це найвища мета.

Ісус був посланий померти на хресті та перемогти все, щоб любити нас досконало. Рани і тріщини в душі можуть вилікуватися, і ми можемо любити і бути любленими знову. Хтось починає їх любити, і вони підозрілі. Внутрішній крик говорить: "Я не гідний того, щоб мене любили". "Ніхто насправді не розуміє моєї потреби", - Давид сказав, що ніхто не піклується про мою душу в Книзі Псалмів 14207 - Він забрав свій погляд з досконалої любові, а любов до себе взяла верх. Він був зосереджений на історії, яка його зранила, і він брав свою тотожність звідти. Перевести погляд від любові до себе до досконалої любові - це спосіб, яким Бог може любити нас особисто. Сирітський дух можна зцілити, приймаючи досконалу любов.

Пастор Джейсон Мур